Vidima

Vidima

Продукти от Vidima

Санитарна керамика

Санитарна керамика (1)

В онлайн каталога bania-plochki.bg ще намерите голямо разнообразие от санитарен фаянс - конзолни и стоящи тоалетни, моноблоци, бидета, писоари, мивки за баня, мивки за вграждане, мебелни мивки, мивки за плот и още. Тук ще откриете модели на водещи производители в бранша, отличаващи се с високо качество и надеждност. Ще бъдете впечатлени от разнообразния дизайн - класически, ретро или модерен. Независимо дали желаете баня Ви да отразява динамичния и модерен начин на живот или да очарова с ретро излъчването си, тук ще намерите подходящите модели санитарна керамика. Онлайн каталога представя на Вашето внимание модели с гланциран или матиран завършек. Тук също така ще намерите и разнообразие от седалки и капаци за баня - изработени от дуропласт с метални крепежи, с механизъм за плавно затваряне "soft close" или ултратънки капаци с плавно затваряне. Потопете се в широката гама санитарна керамика, която ще откриете в bania-plochki.bg.

Сифони за баня

Сифони за баня (1)

За да бъде изцяло комфортна Вашата баня, тя трябва да разполага и с добра канализация. Вие лесно може да постигнете хармония с висококачествените сифони за баня, които bania-plochki.bg Ви предлага! Разнообразието от сифони за баня позволява на всеки един от нашите клиенти да открие точния артикул за дома си. Избирайте сред сифони за баня за мивки и вани, такива с Клик опция, а защо не и сифони за баня в различни форми, пасващи на интериора Ви! Осигурете си комфорт и се наслаждавайте на всеки един момент!

Кухненски смесители

Кухненски смесители (14)

Подборът на кухненски смесители е ключов момент за Вашата кухня. Като най-често използваният продукт, смесителят за кухня трябва да бъде подбиран разумно. В bania-plochki.bg ще откриете широк спектър от кухненски смесители, отговарящи на цялостния стил на Вашето помещение! На вниманието Ви - едноръкохваткови или двуръкохваткови кухненски смесители, с издърпващ се чучур или не, Вие ще откриете най-подходящия, отговарящ на всички изисквания!