Мивката - едно малко по-разчупено решенеие за банята

Мивката - едно малко по-разчупено решенеие за банята

Мивката не е просто коритото под смесителя, което служи за събиране на течащата вода или връзката на водата в канализацията. Тя е една от основните фигури в банята!
В днешни дни, от изключително значение е обзавеждането на банята. Тя служи като огледало на дома и именно поради тази причина е хубаво да бъде изпипана детайлно. Мивката е често пренебрегвана, заради акцента, падащ върху смесителя за баня. И поради тази причина, повечето умивалници са класически бели, порцеланови и много скучни.
Ние не толерираме еднообразието и желаем да Ви отворим очите към един, малко по-различен, свят.
Започнете с формата! Чест вариант при изработването на мивки за баня е овална или квадратна форма – класика! А не сте ли си мечтали за нещо, което да разчупи тези стереотипи? Изберете мивка с яйцевидна форма или пък мивка тип „купа“.
Променете цвета на умивалника. Не е задължително, че санитарията трябва да бъде в бяло. Може да счупите тези окови, спирайки се на ярък цвят, който да акцентира. Ако желаете да постигнете висока класа дизайн, спрете се на умивалници – черен мат. Те със сигурност ще променят основния изглед на банята Ви.
Материалът, от който биват изработени мивките или който се опитват да имитират е от особено значение!
Мивките, изработени от материали, имитиращи дърво са доста популярни. Благодарение на огромното разнообразие от дървен материал, създаден сред природата, изборът на нюанси за мивката също не е малък. Дървото придава допълнителна топлина на Вашата баня и осигурява търсения, от Вас, комфорт.
Мивките от мрамор и камък остават вечни! Те, все още са сред хитовите мивки, особено когато става дума за изискан дизайн.
Мивките от стъкло са последен писък на модата. Този материал успя да завладее човечеството по най-добрия начин. Такъв тип умивалници излъчват класа и неповторимост, които няма да намерите другаде! Този тип мивки за баня са изработени от висококачествен материал, който ще гарантира Вашето спокойствие!
Ето как една мивка успява да промени не само визията на банята, а и Вашето собствено настроение. Ако сте човек на съвременния свят и търсите уникалността сред новостите, не се колебайте и рискувайте, превръщайки банята си в любимото кътче от дома!

0

2 ноем. 2017

Още новини