За нас

За всеки човек обзавеждането на дома е много лично и приятно усещане. Индивидуалността и комфорта на всяка стая зависят от мебелите, които ще изберете и Вашите собствени предпочитания. Ако сте готови вече с проекта за обзавеждането на банята си, може да започнете с избирането на плочките.

В нашият онлайн каталог може да разгледате огромното ни разнообразие от стенни, подови, декорни плочки, фризове и ъгли за баня. Нашите предложения могат да задоволят вкусовете на всеки. Плочките, които може да разгледате в каталога ни имат различни цветове, размери, форми и дизайн. Всички артикули, които предлагаме са дело на известни производители, доказали качествата и името си на пазара. Не губете повече време в лутане и разгледайте сега нашите предложения, за да обзаведете със стил и комфорт банята си.

Правилният избор на плочки понякога може да се окаже труден, заради огромното разнообразие на пазара днес. Точно поради тази причина в нашият онлайн каталог може да видите готови проекти за обзавеждането на баня според дизайнерските представи за уют и лукс. Когато не сте наясно с идеите за проектирането на помещението и се затруднявате в избора си, можете час по скоро да ни изпратите запитване на посоченият e-mail, за да Ви помогнем. Ние ще бъдем на разположение на всеки, който се нуждае от свежи промени за модерно и практично обзавеждане за баня.

На страницата на Bania-plochki.bg можете да разгледате и готовите ни предложения за детска баня. Предлагаме свежи и закачливи тонове за плочките на стените и различни и интересни декори, за създаване на един истински детски рай. Ако имате достатъчно пространство в дома си, не пестете усилия и зарадвайте децата си, като им обзаведете собствена баня. Пишете ни по всяко време, ние сме насреща да Ви помогнем да осъществите мечтите си за едно по-съвременно обзавеждане.